SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Sugen på att lägga vantarna på ett nytt och roligt spel?
December 9th, 2015

Sugen på att lägga vantarna på ett nytt och roligt spel? Då ska du definitivt kolla in den svenska nätbutiken Spelexperten.com. Hos Spelexperten.com hittar du allt i spelväg.

www.Spelexperten.com har över tusen titlar på sina lagerhyllor. Bland annat kan Spelexperten.com stoltsera med ett mycket stort utbud av sällskapsspel. Självklart hittar du som gillar backgammon, schack, casino och poker det du letar efter på Spelexperten.com

Nätbutiken erbjuder också utomhusspel, såsom badminton, brännboll, krocket, fotboll, boule, kubb och volleyboll. Priserna på Spelexperten.com är mycket bra och för frakten betalar du endast 49 kronor. Leveranstiden ligger på blott en till två dagar.

Att handla hos Spelexperten.com är både enkelt och tryggt. Nätbutiken är Trygg e-handelscertifierad, och som kund kan du välja mellan ett flertal olika betalningslösningar. Skulle det vara så att du råkar köpa fel spel så har du också 14 dagars ångerrätt, enligt distansköpslagen.

Trots att Spelexperten.com är proppfylld av titlar så är sajten mycket lättnavigerad. Om du på förhand vet vilket spel du letar efter kan du använda dig av sökrutan längst upp till vänster på startsidan. Vidare kan du även klicka dig fram i kategorierna i vänsterspalt.

Vidare är Spelexperten.com mycket bra på att förse sina titlar med en utförlig produktinformation. Därmed blir det mycket lättare för konsumenten att komma fram till ett väl övervägt köpbeslut.

Glöm inte att du kan höra av dig direkt till Spelexperten.com ifall du skulle ha några frågor. Nätbutikens kundsupport har öppet på vardagar mellan 09 och 16, och nås på telefonnummer 026-18 24 27, eller mejladressen info@spelexperten.com. Läs mer om bajsspelet här


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa