SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Så billig bilförsäkring som möjligt
June 22nd, 2013

Självklart är de flesta av oss ute efter en så billig bilförsäkring som möjligt. Att betala för mycket känns onödigt, men samtidigt vill vi att försäkringen täcker kostnader för de eventuella skador eller problem som så lätt uppstår på en bil. De olika faktorer som påverkar nivån på försäkringspremien styr om du kan få en billig bilförsäkring eller inte och flera av dessa faktorer kan du enkelt påverka själv.

Ett av de främsta tipsen när du letar efter en billig bilförsäkring är att vara lite envis och inte ge upp och teckna första bästa försäkring. Leta lite och om du är i läge att förnya din bilförsäkring, leta och jämför lite då med! Med den rörliga marknad som råder idag finns det stor chans att det finns en annan billig bilförsäkring, kanske ännu billigare än din nuvarande. Och kom ihåg att samlade försäkringar ofta ger rabatt. Har du andra försäkringar hos ett försäkringsbolag är det väl värt att kolla upp om de kan erbjuda rabatt om du vill försäkra bilen hos dem. Då får du en garanterat billig bilförsäkring och dessutom alla försäkringar hos ett bolag, vilket är smidigt.

 

Eftersom de faktorer som är avgörande för en billig bilförsäkring varierar hos de olika försäkringsbolagen kan det vara en god idé att kontakta dem och jämföra villkoren. Ett bra stöldskydd på bilen, korta körsträckor och att ha garage till bilen är faktorer som kan ge en billig bilförsäkring. Verkar det krångligt att hitta en billig bilförsäkring på egen hand? Ta hjälp av de många jämförelsetjänster som finns på nätet! läs mer på bilförsäkringsguiden.se


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa