SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur ser ditt försäkringsskydd ut?
August 31st, 2015

Hur ser ditt försäkringsskydd ut? Klarar du stora oväntade utgifter? Har du en buffert om du skulle drabbas av långvarig sjukdom eller förlora jobbet? Har du pengar om du skulle tvingas till ett mer omfattande tandvårdsingrepp? Det finns sätt att skydda sig mot den här typen av problem. Allra erbjuder ett flertal attraktiva försäkringar som gör att du kan trygga framtiden. Surfa in till www.allraförsäkring.se idag och ta dig en titt.

Det är lätt att bli övermodig. Många utgår från att olyckor och missöden endast drabbar andra. Men så är du ju inte. Om du saknar fullgott försäkringsskydd den dagen olyckan är framme kan det kosta en hel del. I värsta fall blir du skuldsatt under lång tid och tvingas sänka din levnadsstandard. Varför chansa när du till en billig penning kan förekomma den här typen av problem. Hos Allra försäkringar hittar du en mängd prisvärda lösningar. Vill du veta mer om Allras verksamhet? Tveka i så fall inte att höra av dig. På startsidan, www.allraförsäkring.se, kan du använda dig av webbformuläret. Fyll i namn, kontaktuppgifter samt beskriv kort ditt ärende så hör någon av Allras rådgivare av sig. Under vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00 kan du även ringa och diskutera din privatekonomi med Allras representanter. Numret är 08-535 25 400.

Allra är ett företag som växer snabbt. På bara några år – verksamheten startade 2008 – har man byggt upp en kundkrets på över 170 000. För att kunna serva sina kunder på ett så bra sätt som möjligt satsar man stora resurser på intern kompetens och under de senaste åren har man lyckats knyta till sig en rad ledande experter inom försäkring och förvaltning. Allra motto är ”livet på tillväxt”. Genom att erbjuda sina kunder personligt engagemang, trygghet och effektivitet har man nått stora framgångar. Välkommen till http://www.allra-försäkringar.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa