SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur hittar man kunder?
July 16th, 2015

Att utveckla en produkt eller tjänst är en sak, men hur hittar man kunder? Hur profilerar man sig som företag för att bli mer synligt på marknaden? Idag är företag, stora som små, tvungna att arbeta väldigt hårt för att nå ut till potentiella kunder. I många branscher är konkurrensen stenhård och det gäller verkligen att visa framfötterna. Av den anledningen är det idag vanligt att företag hyr in extern kompetens. När du vill få ditt företag att växa, vänd dig till www.bisfront.se.

Om du vill kontakta Bisfront kan du göra det direkt via webbformuläret på hemsidan, www.bisfront.se. Lämna din kontakt information så kontaktar någon av Bisfronts medarbetare dig inom kort. Sedan starten 2006 har Bisfront byggt upp en betydande erfarenhet och expertis inom nykundsbearbetning och avancerad mötesbokning. Tack vare en effektiv och adaptiv arbetsplan har Bisfront kunnat boka hundratals möten med presumtiva kunder åt sina uppdragsgivare. Låt Bisfront hjälpa ditt företag växa och utveckla sin fulla potential.

Bisfront har vunnit ett flertal utmärkelser från både Dagens Industri och Veckans Affärer för sin verksamhet. I slutändan bottnar det i att Bisfront får saker att hända. ”Vad gäller Bisfront.se och deras tjänsteerbjudande har de klart levererat över våra förväntningar”, sa Björn Segerborg, VD Bybrick Consulting AB, efter att ha dragit nytta av Bisfronts kunnande.

Bisfront är ett företag som målmedvetet arbetar för en grönare framtid. Bland annat ser man till att välja leverantörer i närområdet för att minimera utsläppen i samband med transport. Samtidigt för man hela tiden en dialog med uppdragsgivare och partners om miljövänliga lösningar. Välj Bisfront, för framtiden! Läs mer om våra tjänster inom telemarketing


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa