SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Har du tröttnat på att städa?
July 28th, 2015

Har du tröttnat på att städa? Det är inte alltid så kul att ta tag i hushållsbestyren. Fritiden ägnar man ju hellre åt annat. Du har inte funderat på att hyra in professionell städhjälp? Idag är det fler och fler hushåll som väljer det alternativet.

Priserna har gått ordentligt tack vare RUT-avdraget. Ett företag som erbjuder förstklassig städning till bra pris är Rent Hemma. Företaget har varit verksamt under många år och har under den tiden byggt upp sin kompetens och erfarenhet.

Surfa in på http://www.Renthemma.se och läs mer om hur Rent Hemma kan hjälpa dig. Företaget finns även representerat på Facebook, www.facebook.com/renthemma.

Sedan starten har Rent Hemma servat mer än 1000 hushåll. Nyckeln till företagets framgångar är förstås den nöjda och växande kundkretsen. Rent Hemma erbjuder inte bara prisvärd prisvärd hemstädning utan även tvättning, strykning och fönsterputsning.

Om du vill veta om Rent Hemmas tjänster så ska inte tveka att höra av dig. Under kontorstid kan du kontakta kundtjänsten. Telefonnumret är 08-120 509 10. Om du föredrar e-post så är adressen info@renthemma.se.

Det är enkelt att boka in en provstädning. Det kan du göra direkt i webbformuläret på hemsidan. Ange önskat datum och lämna dina kontaktuppgifter så hör Rent Hemma av sig. En provstädning kostar inte så mycket, endast 99 kronor i timmen.

Efter denna kan du i lugn ro fundera på hur du vill ha det. Provstädningen innebär inte att du måste köpa ytterligare tjänster. Om du vill anlita en trygg städfirma som kan sin sak så ska du vända dig till Rent Hemma.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa