SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
enklaste sättet att få tag på ett tjänsteföretag är att vända sig till ServiceFinder.
March 12th, 2016

Letar du efter hantverkare, elektriker, juridisk rådgivning, städare eller en webbdesigner? Det enklaste sättet att få tag på ett tjänsteföretag är att vända sig till ServiceFinder.
Att, som kund, göra en intresseanmälan är helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Oftast får du svar snabbt, inom ett dygn, från upp till fem olika företag inom den aktuella branschen. Genom att gå via ServiceFinder sparar du inte bara tid, du får också en god uppfattning om vad marknaden kan erbjuda dig.

Som företagare är ServiceFinder det givna valet om man vill att kundkretsen ska växa. Genom att vara ansluten till ServiceFinder får du som företagare möjligheten att komma i direkt kontakt med potentiella kunder.

ServiceFinder ger också företagen mycket stöd, i allt från hur man ska exponeras så mycket och så bra som möjligt till hur man sätter ihop en lockande offert. Saknar ditt företag en hemsida? Självklart är detta något som ServiceFinder kan hjälpa dig med.

Att anlita ett företag via ServiceFinder är alltid tryggt. Samtliga företag som du hittar hos ServiceFinder är kontrollerade. Du kan vara säker på att det företag som du anlitar verkligen har F-skattsedel och inte är konkursmässigt.

ServiceFinder är ett tjänsteförmedlingsföretag som kunderna och tjänsteföretagen älskar. Det framgår med all önskvärd tydlighet, då man läser de omdömen som ServiceFinder får på sajter som Testpilot, Reco och Eniro. Välj smart – välj ServiceFinder! För att komma i direkt kontakt med ServiceFinder ringer du 08-653 00 00. Du kan även mejla till info@servicefinder.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa