SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hotellrum i Amsterdam
April 7th, 2014

Är du typen som gärna reser till Christiania? Då är Amsterdam något för dig. Amsterdam är idag en fantastiskt vacker stad som har oerhört mycket intressant att erbjuda.
Förutom sina tulpaner, väderkvarnar, konstmuseer och kanaler så är staden vida känd för sina så kallade coffee shops där du förutom kaffe även kan beställa in cannabiscigaretter eller en haschkaka.

Det finns över 150 stycken coffee shops, så det är verkligen inga problem att hitta en sådan inne i Amsterdam. I och med att Amsterdam är så pass liberalt så har man här en mycket mer liberal hållning till att röka gräs och använda andra droger än vad vi har här i Sverige. Detta attraherar mängder med turister från hela världen som bara kan knata in på vilket coffee shop som helst i Amsterdam och beställa en joint.

För många kan det vara en befrielse att slippa oroa sig för att bryta mot lagen. Att beställa en biljett hemifrån Sverige är enkelt, men det finns en hel del saker som du måste tänka på innan du drar iväg till Amsterdam för att röka gräs. Www.amsterdamhotel.se har all information som du behöver innan du reser, så att du inte blir chockad när du kommer ner och det inte är riktigt som du tänkt dig.

Det är till exempel inte lagligt att röka cannabis på gatan, även fast det är sällan man blir straffad för det. Det är dessutom inte tillåtet att sälja alkohol på coffee shops utan det får du fixa på annat sätt. I Amsterdam finns det dock gott om vanliga krogar och nattlivet är livligt och varierat. Läs mer på www.amsterdamhotel.se för att komma så väl förberedd som möjligt till Amsterdam.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa