SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
enklaste sättet att få tag på ett tjänsteföretag är att vända sig till ServiceFinder.

Letar du efter hantverkare, elektriker, juridisk rådgivning, städare eller en webbdesigner? Det enklaste sättet att få tag på ett tjänsteföretag är att vända sig till ServiceFinder.
Att, som kund, göra en intresseanmälan är helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Oftast får du svar snabbt, inom ett dygn, från upp till fem olika företag inom den aktuella branschen. Genom att gå via ServiceFinder sparar du inte bara tid, du får också en god uppfattning om vad marknaden kan erbjuda dig.

Som företagare är ServiceFinder det givna valet om man vill att kundkretsen ska växa. Genom att vara ansluten till ServiceFinder får du som företagare möjligheten att komma i direkt kontakt med potentiella kunder.

ServiceFinder ger också företagen mycket stöd, i allt från hur man ska exponeras så mycket och så bra som möjligt till hur man sätter ihop en lockande offert. Saknar ditt företag en hemsida? Självklart är detta något som ServiceFinder kan hjälpa dig med.

Att anlita ett företag via ServiceFinder är alltid tryggt. Samtliga företag som du hittar hos ServiceFinder är kontrollerade. Du kan vara säker på att det företag som du anlitar verkligen har F-skattsedel och inte är konkursmässigt.

ServiceFinder är ett tjänsteförmedlingsföretag som kunderna och tjänsteföretagen älskar. Det framgår med all önskvärd tydlighet, då man läser de omdömen som ServiceFinder får på sajter som Testpilot, Reco och Eniro. Välj smart – välj ServiceFinder! För att komma i direkt kontakt med ServiceFinder ringer du 08-653 00 00. Du kan även mejla till info@servicefinder.se.

Rätt fastighetsmäklare gör all skillnad i världen

Rätt fastighetsmäklare gör all skillnad i världen

Om du tänker på att köpa hus eller lägenhet, eller kanske redan har börjat leta vet du hur viktigt det är att hitta rätt fastighetsmäklare så att du kan hitta ditt drömhus så snart som möjligt. En bra fastighetsmäklare är mycket mer än någon som visar dig runt, snarare ska en fastighetsmäklare lyssna på vad du vill ha men också kunna råda om vad som passar din budget, dina behov och eventuellt hur du tänker dig att din framtid kommer att se ut. Du kanske vill ha barn snart, eller redan har ett litet gäng som växer? Då vill du så klart se till att ditt köp inte bara passar familjen för tillfället, utan är lika passande om fem eller tio år framöver. På ServiceFinder.se kan du hitta fastighetsmäklare som passar dig, och som kan hjälpa dig hitta det perfekta huset eller lägenhet snarast.

 

Flera professionella mäklare samlade på en plats

Att leta hus är redan stressigt, det gäller inte bara att packa ihop dina saker och flytta in, utan det är ju en process som kan ta månader – med allt som ingår, med flyttstäd, och dylikt. Du kanske säljer samtidigt som du letar nytt hem och då är det hjälpsamt att ha bra mäklare till båda ändamålen. På ServiceFinder kan du hitta flera fastighetsmäklare så att du slipper leta dig fram bland flera olika hemsidor och liknande, istället finns de samlade på en plats så att du lätt kan ta kontakt idag. Du skickar bara ett meddelande till en eller flera mäklare där du beskriver dina behov och väntar på svar. Mäklaren återkommer till dig med sitt förslag på pris för det du vill ha gjort och sen kan ni diskutera.

 

ServiceFinder.se är både snabbt och säkert

ServiceFinder är inte bara lätta att använda, dessutom har de flera kriterier som ska uppfyllas innan man kan registrera sig på sidan så att du som kund inte behöver oroa dig för oseriösa erbjudanden utan kan välja den bästa offert du fått av den eller de mäklare du är intresserad av.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa