SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Sugen på att lägga vantarna på ett nytt och roligt spel?

Sugen på att lägga vantarna på ett nytt och roligt spel? Då ska du definitivt kolla in den svenska nätbutiken Spelexperten.com. Hos Spelexperten.com hittar du allt i spelväg.

www.Spelexperten.com har över tusen titlar på sina lagerhyllor. Bland annat kan Spelexperten.com stoltsera med ett mycket stort utbud av sällskapsspel. Självklart hittar du som gillar backgammon, schack, casino och poker det du letar efter på Spelexperten.com

Nätbutiken erbjuder också utomhusspel, såsom badminton, brännboll, krocket, fotboll, boule, kubb och volleyboll. Priserna på Spelexperten.com är mycket bra och för frakten betalar du endast 49 kronor. Leveranstiden ligger på blott en till två dagar.

Att handla hos Spelexperten.com är både enkelt och tryggt. Nätbutiken är Trygg e-handelscertifierad, och som kund kan du välja mellan ett flertal olika betalningslösningar. Skulle det vara så att du råkar köpa fel spel så har du också 14 dagars ångerrätt, enligt distansköpslagen.

Trots att Spelexperten.com är proppfylld av titlar så är sajten mycket lättnavigerad. Om du på förhand vet vilket spel du letar efter kan du använda dig av sökrutan längst upp till vänster på startsidan. Vidare kan du även klicka dig fram i kategorierna i vänsterspalt.

Vidare är Spelexperten.com mycket bra på att förse sina titlar med en utförlig produktinformation. Därmed blir det mycket lättare för konsumenten att komma fram till ett väl övervägt köpbeslut.

Glöm inte att du kan höra av dig direkt till Spelexperten.com ifall du skulle ha några frågor. Nätbutikens kundsupport har öppet på vardagar mellan 09 och 16, och nås på telefonnummer 026-18 24 27, eller mejladressen info@spelexperten.com. Läs mer om bajsspelet här

Handla sina leksaker hos Lekexperten.se

En mycket stor fördel med att handla sina leksaker hos Lekexperten.se är den korta leveranstiden. Du behöver endast vänta 1-2 dagar för att få hem din leverans från Lekexperten.se. Vidare betalar du bara 69 kronor i fraktavgift. Då du kikar in hos Lekexperten.se ska du inte glömma att klicka på avdelningen ”Erbjudanden”. Här hittar du leksaker som fått ett kraftigt rabatterat pris.

Att handla sina varor hos Lekexperten.se är både enkelt och tryggt. Självklart har du som konsument både ångerrätt och reklamationsrätt. Vidare erbjuder Lekexperten.se ett flertal olika betalningslösningar. När du hittat en produkt du vill köpa så klickar du dig bara vidare till kassan, där du anger dina personuppgifter och det sätt du vill betala på.

Om du har några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Lekexperten.se. Telefonnumret är 026-18 24 27 och kundsupporten har öppet på vardagar 09-16. Du når också Lekexperten.se på mejladressen info@lekexperten.se.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa