SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Har du tröttnat på att städa?

Har du tröttnat på att städa? Det är inte alltid så kul att ta tag i hushållsbestyren. Fritiden ägnar man ju hellre åt annat. Du har inte funderat på att hyra in professionell städhjälp? Idag är det fler och fler hushåll som väljer det alternativet.

Priserna har gått ordentligt tack vare RUT-avdraget. Ett företag som erbjuder förstklassig städning till bra pris är Rent Hemma. Företaget har varit verksamt under många år och har under den tiden byggt upp sin kompetens och erfarenhet.

Surfa in på http://www.Renthemma.se och läs mer om hur Rent Hemma kan hjälpa dig. Företaget finns även representerat på Facebook, www.facebook.com/renthemma.

Sedan starten har Rent Hemma servat mer än 1000 hushåll. Nyckeln till företagets framgångar är förstås den nöjda och växande kundkretsen. Rent Hemma erbjuder inte bara prisvärd prisvärd hemstädning utan även tvättning, strykning och fönsterputsning.

Om du vill veta om Rent Hemmas tjänster så ska inte tveka att höra av dig. Under kontorstid kan du kontakta kundtjänsten. Telefonnumret är 08-120 509 10. Om du föredrar e-post så är adressen info@renthemma.se.

Det är enkelt att boka in en provstädning. Det kan du göra direkt i webbformuläret på hemsidan. Ange önskat datum och lämna dina kontaktuppgifter så hör Rent Hemma av sig. En provstädning kostar inte så mycket, endast 99 kronor i timmen.

Efter denna kan du i lugn ro fundera på hur du vill ha det. Provstädningen innebär inte att du måste köpa ytterligare tjänster. Om du vill anlita en trygg städfirma som kan sin sak så ska du vända dig till Rent Hemma.

Hur hittar man kunder?

Att utveckla en produkt eller tjänst är en sak, men hur hittar man kunder? Hur profilerar man sig som företag för att bli mer synligt på marknaden? Idag är företag, stora som små, tvungna att arbeta väldigt hårt för att nå ut till potentiella kunder. I många branscher är konkurrensen stenhård och det gäller verkligen att visa framfötterna. Av den anledningen är det idag vanligt att företag hyr in extern kompetens. När du vill få ditt företag att växa, vänd dig till www.bisfront.se.

Om du vill kontakta Bisfront kan du göra det direkt via webbformuläret på hemsidan, www.bisfront.se. Lämna din kontakt information så kontaktar någon av Bisfronts medarbetare dig inom kort. Sedan starten 2006 har Bisfront byggt upp en betydande erfarenhet och expertis inom nykundsbearbetning och avancerad mötesbokning. Tack vare en effektiv och adaptiv arbetsplan har Bisfront kunnat boka hundratals möten med presumtiva kunder åt sina uppdragsgivare. Låt Bisfront hjälpa ditt företag växa och utveckla sin fulla potential.

Bisfront har vunnit ett flertal utmärkelser från både Dagens Industri och Veckans Affärer för sin verksamhet. I slutändan bottnar det i att Bisfront får saker att hända. ”Vad gäller Bisfront.se och deras tjänsteerbjudande har de klart levererat över våra förväntningar”, sa Björn Segerborg, VD Bybrick Consulting AB, efter att ha dragit nytta av Bisfronts kunnande.

Bisfront är ett företag som målmedvetet arbetar för en grönare framtid. Bland annat ser man till att välja leverantörer i närområdet för att minimera utsläppen i samband med transport. Samtidigt för man hela tiden en dialog med uppdragsgivare och partners om miljövänliga lösningar. Välj Bisfront, för framtiden! Läs mer om våra tjänster inom telemarketing

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa